ONDERSTEUNING
i4Padel bv is dé specialist binnen Nederland en West Europa voor de levering en installatie van Padelbanen inclusief fundering en verlichting. Wij kunnen het bestuur, de club en/of eigenaar optimaal van dienst zijn door twee verschillende servicecontracten aan te bieden, het “Basic servicecontract” en het “Full servicecontract”. Daarnaast kan i4Padel diverse “Extra services” aanbieden zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een “mobiele Padel baan”.

BASIC SERVICECONTRACT
Wanneer u besluit om een Basic servicecontract af te sluiten kiest u ervoor om zorgeloos van uw Padel baan te genieten zonder u druk te hoeven maken over groot onderhoud en de conditie van de Padel baan. Het contract wordt aangegaan voor 3 jaar.

Wij komen tweemaal per jaar langs om de Padel baan volledig na te lopen.
Eén keer per jaar zullen wij de mat volledig “leeg” borstelen en het zand weer perfect verdelen en aanvullen.
Wij zullen de vrijwilligers en/of groundsman opleiden en begeleiden bij het wekelijkse onderhoud hetgeen bij normaal gebruik weinig tot niets voorstelt. Uiteraard moet de baan wel schoon gehouden worden.
In het derde jaar worden de lampen schoongemaakt.
5 dagen per week van 00-17.00 uur zijn wij bereikbaar en staan wij voor u klaar.
FULL SERVICECONTRACT
Het Full servicecontract heeft een looptijd van 6 jaar. Aan werkelijk alles is gedacht, ideaal voor clubs welke regelmatig bestuurswisselingen hebben en zich willen garanderen van optimale speeleigenschappen en service 24/7.

Wij komen tweemaal per jaar langs om de Padel baan volledig na te lopen.
Eén keer per jaar zullen wij de mat volledig “leeg” borstelen en het zand weer perfect verdelen en aanvullen.
Wij zullen de vrijwilligers en/of groundsman opleiden en begeleiden bij het wekelijkse onderhoud.
7 dagen per week, 24 uur per dag zijn wij bereikbaar en staan wij voor u klaar.
Eventueel kapotte lampen worden kosteloos vervangen.
Elk tweede jaar worden alle lampen schoongemaakt.
Na 4 jaar worden alle lampen standaard vervangen (bij gasontlading lampen).
Aan het eind van de looptijd (6 jaar) wordt de gehele kunstgrasmat vervangen.
Naast bovengenoemde service punten kan i4Padel voor iedereen van grote meerwaarde zijn door de expertise en levenslange ervaring welke wij hebben opgedaan in de Tennis en Padel wereld. U kunt met ons altijd “sparren” over alle problematiek welke komt kijken bij het besturen of exploiteren van verenigingen en sportcentra.

EXTRA SERVICES
Het plaatsen van een “mobiele baan” om zo te kijken hoe enthousiast de leden Padel gaan spelen.
Verzorgen van Padellessen en opleiden van trainers.
Levering van meerdere online boekingssystemen, ook i.c.m. tennis/squashbanen.
Levering van Padel rackets, ballen en schoenen onder de internetprijzen.
Levering van toernooi-, administratie en planningssoftware welke uniek is in de wereld. Een wekelijkse competitie opzetten was nog nooit zo eenvoudig, leuk en effectief.

FINANCIERING
Waar de banen van i4Padel garant staan voor jarenlang spelplezier en een mooi rendement zijn de initiële kosten voor verenigingen of eigenaren soms een drempel die niet genomen kan of wil worden. Daarom bieden wij een financieringspakket aan waarbij de baan geleast wordt.

Er wordt een contract aangegaan voor 6 jaar.
Het leasepakket is inclusief het Full servicecontract.
Na 6 jaar kan de baan worden overgenomen door de klant tegen een vooraf vastgestelde restwaarde of de klant kan ervoor kiezen om het leasecontract voor 6 jaar te verlengen.
Het financieringspakket stelt iedereen in staat om de hoogste kwaliteit Padelbaan aan te leggen tegen zeer lage kosten. Het biedt een uitkomst om Padel op een economisch effectieve maar vooral risicoloze wijze Padel op uw accommodatie te introduceren.