In 2003 kwam Johan Kraall voor het eerst in contact met Padel. Vanuit Spanje werd Johan gevraagd om de Padel sport in Nederland te lanceren. Op dat moment stond de sport in Spanje nog lang niet waar het nu is. Ook was Johan veel te druk met de ontwikkeling van “zijn tennispark De Oude Eik” in Wassenaar.
De Oude Eik heeft hij in 1999 van zijn ouders overgenomen en samen met zijn vrouw heeft hij het park een facelift gegeven met behoud van de oorspronkelijke gedachten en ideeën van zijn ouders en grootouders. Waar de tennissport in Nederland de laatste jaren behoorlijk terugloopt is daar tot op heden bij De Oude Eik nog niets van te merken.
Mede dankzij een ijzersterk leraren team en het continu aanpassen van de evenementen aan de behoefte van de leden, groeit het ledenaantal nog elk jaar en lijkt een ledenstop onvermijdelijk.

In 2014 is er vanuit Spanje opnieuw contact gezocht met Johan om Padel in Nederland te lanceren en dit keer was de timing perfect. Tennispark De Oude Eik is zo goed als klaar en een nieuwe uitdaging was op zijn plaats.
In eerste instantie heeft Johan alle Padel producenten in zowel Nederland als Spanje bezocht om te kijken waar hij twee banen voor tennispark

De Oude Eik kon laten maken welke zouden voldoen aan de kwaliteitseisen die hij stelde. Gaandeweg kwam hij erachter dat er nog nergens de perfecte baan werd gemaakt. Uiteindelijk heeft hij besloten om contact te zoeken met 1 van de fabrieken in Spanje waar naar zijn mening de beste banen werden geproduceerd en waar een jonge ondernemer samen met zijn vader en oom al 25 jaar ervaring hebben in het maken en plaatsen van Padel banen.
In de loop der jaren hebben zij honderden Padel banen aangelegd waarbij de ontwikkeling niet stil stond. De jonge ondernemer is een zeer creatief iemand en is betrokken in de ontwikkeling van diverse stadsaanzichten, parken en sportcentra. Hij stond ervoor open om mee te denken in het ontwikkelen van de “perfecte” Padel baan en nodigde Johan uit om langs te komen in Spanje.

Op dat moment kwam Patrick Honig bij Johan in beeld. Bij alle beslissingen die Johan moet nemen met betrekking tot verbouwingen of constructief werk is Patrick de eerste die om zijn mening gevraagd wordt. Patrick zit al zijn gehele leven in de aannemerij en staat in Wassenaar en omstreken bekend om zijn inlevingsvermogen met betrekking tot de smaak van zijn klanten. Hij weet precies de smaak van de klanten te vertalen in de verbouwingen die hij doet en is daarnaast heel sterk in het plannen van de werkzaamheden.
Toen Patrick door Johan gevraagd werd naar de laswerkzaamheden rondom een Padel baan en daarmee voor het eerst met Padel in aanraking kwam wist hij meteen dat hij hier een rol in wilde spelen.

Johan en Patrick zijn sindsdien samen op pad gegaan en hebben in samenspraak met de jonge ondernemer uit Spanje de ideale Padel baan ontwikkelt. In dit proces van 2,5 jaar werd tevens i4Padelbv opgericht en een exclusief importeur schap op de Padel banen afgesproken voor Nederland en West Europa.

Na……….

2,5 jaar regelmatig heen en weer reizen tussen Spanje en Nederland,
het helpen door ontwikkelen van de al 25 jaar bestaande Padel banen,
het zien en helpen opbouwen van diverse banen,
het goed kijken naar de problemen bij bestaande Padel banen,
het probleemoplossend denkvermogen,
het verwerken van de Nederlandse regelgeving betreffende buitenconstructies en glaswerken in de banen zonder hierbij af te wijken van de regelgeving van de internationale padelbond.
……….. is i4Padel bv de ideale partner voor iedereen die overweegt om Padel banen aan te leggen of te exploiteren. Johan kan elke (tennis) club of sportaccommodatie bijstaan met zijn (letterlijk!) levenslange ervaring op het gebied van de tennissport en de exploitatie van sportparken, zowel commercieel als in clubverband.

Patrick is de man van de planning, materialen en kennis m.b.t. het bouwen en opzetten van de Padel baan. Hij weet als geen ander wat er gevraagd wordt om een mooi product te leveren welke een leven lang mee moet gaan.

Zo zijn de Padel banen van i4Padel berekent op een levensduur van 50 jaar naar de Nederlandse regelgeving voor constructies. Kortom, i4Padel bv is de ideale partner voor alles wat met Padel te maken heeft. Wij willen u vrijblijvend verder helpen en komen graag een keer langs om van ideeën te wisselen.

Ook bent u van harte welkom om een keer bij ons op tennispark De Oude Eik langs te komen om kennis te maken en een indruk te krijgen van de wijze waarop i4Padel werkt.